Картопля «Сен-Флорента»
від Denzhyttya
17 Серпня, 2020
Це картопляне пюре точно вразить ваших гостей. Хрустка паніровка зверху, м’якесенька картопелька з шинкою всередині. Це суперсмачно і незвично!
Інгредієнти:
- Вермішель тонка – 70-100 г
- борошно – 150 г
- шинка – 100 г
- картопля – 1,5 кг
- панірувальні сухарі – 100 г
- чорний мелений перець
- сіль
- вершкове масло – 50 г
- яйця – 3 шт.
- мускатний горіх – 2 щіпки.
Приготування:
- Мілкими кубиками наріжте шинку, додайте до остиглої картоплі, потім додайте вершкове масло, відокремлені від білків жовтки, перець і мускатний горіх, перемішайте.
- Яєчні білки збийте в піну, половину вмішайте лопаткою в картопляну массу. Вермішель подрібніть. Для цього засипте її в пакет, пройдіться зверху кілька разів качалкою. Додайте панірувальні сухарі, перемішайте. З картопляної маси скачайте невеликі ковбаски. Кожну вмочіть у збитий білок, потім у суміш вермішелі й сухарів.
- Смажте картоплю у фритюрі до зарум’янювання. Готові вироби викладіть на паперовий рушник, щоб увібралася зайва олія. Потім викладіть на блюдо на листя салату. Окремо подайте сметанно-гірчичний соус: 2 ст. л. гірчиці
- змішайте з 100 г сметани і дрібкою солі.
Джерело:
uyut.in.ua