Салат “Баку”- готувати просто, а смак такий, що не відірватися
Салат готується досить просто, а смак вас приємно здивує.
Продукти для цієї страви знайдуться у багатьох в холодильнику, а при грамотній подачі, його не соромно буде подати на свято, рекомендую спробувати 🙂
Інгредієнти:
- 250 гр. м’яса курки
- 180 гр. шинки
- 220 гр. маринованих печериць
- 180 гр. консервованого горошку
- 3 яйця
- 1 свіжий огірок
- 1 помідор
- 1 цибулина
- 200 гр. капусти
- 90 гр. майонезу
Приготування:
1. Шинку нарізаємо тонкою соломкою і викладаємо в миску.
2. Заздалегідь відварюємо куряче м’ясо в солоній воді.
3. Подрібнюємо м’ясо на волокна, переносимо в миску.
4. Цибулю нарізаємо півкільцями.
5. Гриби нарізаємо дрібними кубиками і переносимо в миску.
6. Огірок і помідор подрібнюємо дрібним кубиком.
7. Переносимо інгредієнти в миску.
8. Потім, дрібно шаткуємо капусту і викладаємо в миску.
9. Яйця відварюємо в солоній воді.
10. Очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.
11. Далі, викладаємо зелений горошок.
12. Приправляємо сіллю і перцем.
13. Потім, викладаємо майонез і перемішуємо всі інгредієнти.
14. Салат можна відразу ж подавати.
Смачного!