Салат “Баку”- готувати просто, а смак такий, що не відірватися

Салат готується досить просто, а смак вас приємно здивує.

Продукти для цієї страви знайдуться у багатьох в холодильнику, а при грамотній подачі, його не соромно буде подати на свято, рекомендую спробувати 🙂

Інгредієнти:

  • 250 гр. м’яса курки
  • 180 гр. шинки
  • 220 гр. маринованих печериць
  • 180 гр. консервованого горошку
  • 3 яйця
  • 1 свіжий огірок
  • 1 помідор
  • 1 цибулина
  • 200 гр. капусти
  • 90 гр. майонезу

Приготування:

1. Шинку нарізаємо тонкою соломкою і викладаємо в миску.

2. Заздалегідь відварюємо куряче м’ясо в солоній воді.

3. Подрібнюємо м’ясо на волокна, переносимо в миску.

4. Цибулю нарізаємо півкільцями.

5. Гриби нарізаємо дрібними кубиками і переносимо в миску.

6. Огірок і помідор подрібнюємо дрібним кубиком.

7. Переносимо інгредієнти в миску.

8. Потім, дрібно шаткуємо капусту і викладаємо в миску.

9. Яйця відварюємо в солоній воді.

10. Очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.

11. Далі, викладаємо зелений горошок.

12. Приправляємо сіллю і перцем.

13. Потім, викладаємо майонез і перемішуємо всі інгредієнти.

14. Салат можна відразу ж подавати.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: