Фаршировані яйця: добірка смачних начинок

Фаршировані яйця відмінна закуска на святковий стіл. Легко готується і виглядає дуже оригінально!

Ці 4 начинки готуються без майонезу!

Інгредієнти

  • Яйця варені – 12 шт.
  • Тунець консервований – 80 г
  • Філе оселедця – 100 г
  • Масло вершкове – 50 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Лимонний сік – 1 ст. ложка
  • Авокадо – 1 шт.
  • Крабові палички – 50 г
  • Сир плавлений – 2 ст. ложки
  • Сметана – 2 ст. ложки
  • Сіль, перець, гірчиця – за смаком

Приготування

  1. Відварюємо яйця, охолоджуємо і очищаємо від шкаралупи.
  2. Розділити акуратно білки навпіл і розділити від жовтків
  3. Філе оселедця нарізаємо на дрібні шматочки і кладемо в блендер.
  4. Додаємо 3 жовтки, пів цибулини і 30 г вершкового масла.
  5. Подрібнюємо до однорідності. Готово!
  6. Фаршируємо половинки яєць начинкою і прикрашаємо гілочкою петрушки.
  7. Посипаємо зверху подрібненим жовтком.

Друга начинка

  1. Крабові палички натираємо на дрібній тертці.
  2. Додаємо 3 жовтки. Натираємо зверху на тертці плавлений сир.
  3. Заправляємо сметаною, додаємо гірчицю. Солимо і перчимо до смаку.
  4. Перемішуємо до однорідності, начинка готова.
  5. Фаршируємо половинки начинкою і прикрашаємо шматочком свіжого огірка і червоною ікрою.

Третя начинка.

  1. Три жовтка подрібнюємо виделкою і додаємо дуже дрібно нарізану цибулю (1/2 цибулини).
  2. Додаємо 20 г вершкового масла і 80 г консервованого тунця.
  3. Ретельно розминаємо виделкою, до однорідного стану.
  4. Викладаємо начинку в половинки яєць і прикрашаємо маслинами, помідорами Чері і гілочкою розмарину.

Четверта начинка.

  1. Три жовтка подрібнюємо виделкою, додаємо м’якоть авокадо.
  2. Потім, додаємо лимонний сік, солимо до смаку.
  3. Розминаємо виделкою, до однорідного стану.
  4. Фаршируємо половинки яєць і прикрашаємо половинкою волоського горіха і гілочкою кропу.

26 варіантів начинки для яєць, на будь-який смак

  1. Обсмажте дрібно порізану цибулю і змішайте з жовтком.
  2. Твердий сир з часником, майонезом і жовтком.
  3. Жовток з дрібно порізаними маслинами або оливками і майонезом.
  4. Червона або чорна ікра. Вже без жовтка.
  5. Сир на дрібній тертці, волоські горіхи плюс майонез і часник. Прикрасити половинками волоського горіха.
  6. Тунець або сайра з маслинами.
  7. Креветки з жовтком. Зверху – по цілій вареної креветці.
  8. Жовток, майонез, гірчиця, солоні огірки – на тертці або дрібними шматочками.
  9. Печінка тріски, смажену цибулю плюс жовток.
  10. Шинка, зелень, жовток.
  11. Будь-який паштет з жовтком.
  12. Будь-яка копчена риба з жовтком.
  13. Смажені гриби, сметана і жовток.
  14. Солоний оселедець, свіже яблуко і маринована цибуля.
  15. Зелений горошок, жовток і майонез.
  16. Авокадо з крабовими паличками і майонезом.
  17. Гриби, яєчний жовток, спеції, майонез.
  18. Жовток, обсмажена цибуля. Зверху викласти дрібні шпроти, прикрасити листком петрушки.
  19. Жовток, обсмажений на вершковому маслі цибулю, гриби краще обсмажені (наприклад лисички), сметана.
  20. Жовток, обсмажена цибуля, лосось в олії або печінка тріски.
  21. Жовток, зварені і обсмажені печериці (білі гриби), шинка, смажена цибуля і майонез.
  22. Жовток, зелений горошок або стручкова квасоля з банки. Все протерти і рясно заправити спеціями.
  23. Креветки, інжир, часник і майонез.
  24. Оселедцевий форшмак.
  25. Гусячу печінку нарізати тонкими скибочками і обсмажити разом з нарізаною кільцями цибулею, перемішати жовтки з вершковим маслом і соусом бешамель, заправити сіллю, чорним перцем і коньяком, фаршировані яйця полити зверху білим соусом.
  26. М’ясо криля.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: