Крем з вершків для торта

1.Крем з 33 процентних вершків для торта

Ніжний і повітряний крем для вашого торта легко приготувати з жирних 33% -их вершків. Солодка заготовка вийде навіть у початківців кулінарів, якщо виконувати просту технологію процесу.

Інгредієнти

  • Вершки 500 гр.
  • Цукрова пудра 100 гр.
  • Екстракт ванілі 1 ч.л.

Приготування:

  1. Для приготування крему з жирних вершків найкраще використовувати звичайний ручний міксер. Техніка з більшою потужністю може перетворити молочний продукт в масло і ви не отримаєте потрібну текстуру.
  2. Вершки дістаємо з холодильника перед самим готуванням, вони повинні бути крижаними.
  3. Виливаємо продукт в глибокий посуд і починаємо збивати до густоти. Швидкість збільшуємо поступово. Перші піки з’являться через 4-5 хвилин роботи.
  4. Просіваємо до густих вершків цукрову пудру і додаємо екстракт ванілі. Злегка розмішуємо віночками міксера.
  5. Збиваємо крем до готовності ще 5 хвилин на помірній швидкості. Віночки повністю занурюємо в масу.
  6. Ніжний крем з жирних вершків готовий! Можна наносити його на торт і інші десерти.2. Рецепт крему з маскарпоне і вершків для торта

2.Ніжний і легкий крем з вершків і маскарпоне

Крем не тільки додасть приємний смак вашому торту, а й прикрасить його. Кулінарна заготівля проста і зрозуміла у виконанні. Чи впораються навіть новачки.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 400 мл.
  • Сир маскарпоне – 200 гр.
  • Цукрова пудра – 180 гр.
  • Екстракт ванілі – 1 ч.л.

Процес приготування:

  1. Виливаємо охолоджені вершки в глибоку тарілку. Посуд і віночки міксера також повинні бути холодними. Можна їх на час покласти в морозилку.
  2. До вершків викладаємо необхідну кількість маскрапоне.
  3. Додаємо цукрову пудру. Якщо в ній є невеликі грудочки, то краще просіяти. Це спростить процес готування.
  4. Останнім етапом додаємо чайну ложку екстракту ванілі.
  5. Збиваємо крем міксером близько 5 хвилин. Починаємо з низьких швидкостей, потім поступово збільшуємо.
  6. Далі крем можна використовувати за призначенням. Також його можна зберігати 2-3 доби, але тільки в закритому герметичному посуді. Готово!

3. Смачний крем для торта з вершків і шоколаду

Збитий шоколадний крем з вершків не тільки прикрасить домашні десерти, а й додасть їм ніжний оригінальний смак. Рецепт приготування простий і швидкий.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 500 гр.
  • Шоколад гіркий – 500 гр.

Процес приготування:

  1. Гіркий шоколад розламуємо на дрібні шматочки і викладаємо в глибоку миску.
  2. Вершки підігріваємо на плиті. Доводимо до кипіння не потрібно, знімаємо з вогню, як тільки з’являться перші бульбашки.
  3. Заливаємо теплими вершками шматочки шоколаду і даємо масі настоятися близько 5 хвилин.
  4. Через деякий час шоколад розтане, починаємо збивати крем віночком. Робимо це 2-3 хвилини.
  5. Шоколадно-вершковий крем готовий. Його можна трохи остудити і використовувати за призначенням. Також заготовку можна зберігати в холодильнику, досить перелити масу в банку або іншу зручну ємність.

4. Крем для прикраси торта з вершків та желатину

Крем з вершків ідеально підходить для прикраси домашніх тортів. Додавання желатину зробить продукт ще більш густим і слухняним в декоруванні. Спробуйте простий рецепт, на який ви не витратите багато часу.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 2 ст.
  • Вода – 70 мл.
  • Желатин сухий – 5 гр.
  • Цукрова пудра – 70 гр.

Процес приготування:

  1. Желатин розводимо у воді. Розмішуємо і підігріваємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Ми залишаємо на 10-15 хвилин.
  2. Вершки змішуємо з цукровою пудрою і збиваємо їх міксером 3 хвилини.
  3. Як тільки з’явиться яскраво виражена піна від збивання, починаємо вливати розведений у воді желатин. Продовжуємо працювати міксером до отримання густого і повітряного крему.
  4. Крем з вершків з желатином готовий. Можна занурювати заготовку в кондитерський шприц і прикрашати домашній торт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: