Оригінальні закуски до святкового столу
від Denzhyttya
31 Грудня, 2020
Сирні трубочки з гострою начинкою
Сирні закуски завжди користуються величезною популярністю. Їх можна готувати по-різному, поєднуючи з різними стравами і напоями. Прекрасною закускою стануть сирні трубочки з гострою начинкою, приготовані за запропонованим рецептом.
Закуска неймовірно оригінальна і виглядає святково. Здивуйте гостей, приготувавши цю неординарною стравою!
Інгредієнти:
- 6 ст. ложок – натурального йогурту
- 20 шт. – сиру (в пластинах, плавленого)
- 4-6 – зубчиків часнику
- 550-600 гр – моркви по-корейськи
- 1 пучок – свіжого кропу
- 5-6 – варених яєць
- за смаком – сіль
- перець
Приготування:
- Готуємо всі інгредієнти для закуски.
- Яйця натираємо на дрібній тертці або подрібнюємо, скориставшись блендером.
- Подрібнюємо часник.
- Змішуємо яйця з часником, вливаємо йогурт, додаємо моркву по-корейськи, приправляємо до смаку перцем і сіллю.
- Все подрібнюємо в блендері або кухонному комбайні.
- Отриману начинку наносимо на пластинки сиру, акуратно скручуємо рулетиками.
- Нарізаємо дуже дрібно кріп, перекладаємо в миску.
- Сирні рулети обвалюють в зелені, попередньо змастивши трохи йогуртом.
- Викладаємо на тарілку , ставимо для просочення на 2 години в холодильник.
- Закуска виходить пікантно-гострою, дуже оригінальною на смак.
Готується дуже просто, але ж всі ми знаємо, що саме все просте і є геніальним!
Приємного вам смаку!
Калли із сиру
- Знайшовши цей рецепт, який раз переконалася, що все геніальне-просто.
- За основу взято сир для сніданку, причому він може бути з будь-якого смаку, головне щоб поєднувався з начинкою.
- В даному випадку начинка:
- Сир, майонез, яйце, часник все подрібнити і перемішати.
- Для прикраси використовувати болгарський перець і зелень.
- Думаю, що кали можна зробити з будь-якою начинкою ,що поєднуються з сиром. Фантазуйте, творіть
Смачного!
Заливні
Красиве і смачна страва
Інгредієнти:
- 300 гр яловичини (вирізки)
- 20 гр желатину
- 200 гр моркви
- 100 гр цибулі
- 2 яйця (варених)
- лавровий лист
- перець горошок
- сіль
- зелень
- журавлина для прикраси
Приготування:
- Замість яловичини можна використовувати куряче філе.
- Також, можна додати будь-які овочі, за смаком.
- Холодець можна приготувати в одній великій формі, але мені подобається робити його порційно, потім його дуже зручно подавати на стіл.
- Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій. Покласти м’ясо, почищену моркву і цибулю в каструлю,
- Залити 1.5 л води, варити 1 годину.
- За 15 хвилин до готовності додати лавровий лист, перець, посолити. Желатин замочити в 150 мл холодної кип’яченої води і залишити ,на той час, який вказано на упаковці.
- Потім бульйон процідити (всього необхідно 500 мл бульйону), додати желатин, поставити на вогонь і довести до кипіння, але не кип’ятити.
- Білки відокремити від жовтків.
- Білки нарізати кубиками (жовтки нам не знадобляться).
- Морква нарізати кубиками.
- М’ясо нарізати кубиками.
- Змішати м’ясо, білки, моркву.
- У формочки викласти журавлину і зелень.
- На журавлину і зелень викласти м’ясо з білками і морквою.
- Залити бульйоном.
- Поставити в холодильник і охолоджувати до тих пір, поки заливне повністю не застигне (близько 5-7 годин).
Смачного!
Закуска на ананасні кільця
Оригінальна закуска з ананасів з креветками відмінно впишеться в ваше святкове меню.
Інгредієнти:
- рукола
- Консервовані ананаси – 1 банка
- Креветки королівські – 10 шт.
- Сир твердих сортів – 100 гр.
- Яйця варені – 2 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Йогурт натуральний – 2 ст. ложки
Приготування:
- На тарілку викласти руколу, як подушку, зверху на руколу консервовані ананаси.
- Далі тремо сир на тертці, додаємо до нього терті на тертці варені яйця і часник, видавлений через прес.
- Все це заправляємо йогуртом і розкладаємо ложкою поверх ананасів, далі на сирно-яєчну масу кладемо креветку.
Смачного!
Через:
dom-resepti.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya