Останнім часом готую котлети без м’ясорубки всього за 30 хвилин (виходить дуже соковито і ніжно)
від Denzhyttya
27 Лютого, 2021
Багато хто віддає перевагу таких рубаним котлетам, які виходять більш соковитими і м’якими, ніж з подрібненого за допомогою м’ясорубки фаршу. Таким методом я ще роблю і рибні котлети, теж дуже смачно.
Інгредієнти:
- м’ясо куряче, 550 г
- яйце, 1 шт
- борошно, 3 ст.л
- сіль, перець, спеції
- сир, 150 г
- часник сухий і пряні трави
Приготування:
- М’ясо промиваємо і просушуємо, ріжемо дрібними шматочками. Сир тремо на грубій терці.
- М’ясо заправляємо сіллю, перцем, спеціями, пряними травами – все на ваш смак. Ще додайте кріп, часник.
- Додаємо борошно і яйце, вимішуємо. Всипаємо сир, перемішуємо.
- Формуємо котлети і обвалюємо у сухарях. Можна і не обвалювати, але якщо ви боїтеся, що вони будуть приставати до вашої сковородки, краще перестрахуйтеся.
- Обсмажуємо в розігрітій олії по 3 хвилини з кожного боку під кришкою на невеликому вогні.
- Можна і запекти в духовці, теж смачно виходить.
Такі котлетки я ще роблю з крохмалем, без борошна – виходить ще ніжніше і соковитіше.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки