Соус до м’яса з порічок. Кетчуп – відпочиває!

Торік закривала такий соус. Пошкодувала тільки про одне – що так мало зробила! Із м’ясом він смакує неймовірно!

Інгредієнти:

  • 800 г порічок,
  • 1 скл. цукру,
  • 1 ч. ложка солі,
  • 1 лавровий листок,
  • 1/3 ч. ложки меленого гострого червоного перцю,
  • 1/3 ч. ложки кориці, 1/3 ч. ложки меленого мускатного горіха,
  • 0,5 ч. ложки карі,
  • 3 шт. гвоздики,
  • 1 цибулина (кубиками),
  • 2-3 шт. духмяного перцю,
  • 1 ч. ложка насіння гірчиці,
  • 2-3 листки чорної смородини.

 Приготування:

Усе в каструлі перемішати і варити 35-40 хв. Як трошки охолоне, перетерти через сито, додати 1 ч. ложку оцту, варити ще 10 хв, закрутити. Я закручувала в маленькі баночки типу як з гірчиці чи ікри.

Дуже просто і смачно!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: