Ніжні і соковиті печінкові котлети. Подаю з пюре або макаронами!
від Denzhyttya
3 Серпня, 2021
З печінки можна приготувати безліч смачних страв, і смачні котлети в тому числі. Закуска виходить соковитою і м’якою, прекрасно поєднується з картопляним пюре і макаронами.
Інгредієнти:
- печінка куряча, 500 г
- цибуля, 1 шт
- часник, 2 зубчики
- сіль, перець і спеції
- яйце, 1 шт
- манна крупа, 5 ст.л
Приготування:
- Печінку промиваємо і видаляємо все зайве.
- Перекручуємо печінку за допомогою м’ясорубки.
- Додаємо в масу сіль і перець, спеції, яйця і манну крупу. Залишаємо на 40 хвилин, періодично перемішуючи.
- Цибулю і часник також подрібнюємо і вмішуємо в масу.
- Обсмажуємо котлети на олії, з двох сторін.
- Подаю з соусами, різними гарнірами.
- У тісто можна ще додати обсмажені гриби, фарш, тоді котлети виходять з іншими смаками, дуже апетитними і ситними.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua