Експрес-метод приготування м’яса: черговий рецепт на всі випадки життя

  • Соковите апетитне м'ясо з рум'яною сирною скоринкою обов'язково буде оцінено з гідністю.

Унікальність цього способу приготування полягає в простоті і швидкості. Рецепт універсальний: таке м’ясо можна подати на додаток до гарніру або як самостійну страву, приємно здивувати швидкістю приготування можна як домашніх так і гостей. Зручно і те, що м’ясо таким способом легко приготувати на будь-яку кількість порцій.

Інгредієнти:

  • свинина — 4 стейки
  • варені яйця — 2 шт
  • твердий сир — 100 гр
  • ріпчаста цибуля — 1 шт
  • майонез — 3 ст.л
  • сіль, перець
  • інші приправи і спеції — за бажанням

Приготування:

  1. Робимо глибокі надрізи в м’ясі з обох сторін. Солимо, перчимо, за бажанням додаємо інші спеції.
  2. Нарізаємо цибулю півкільцями і рівномірно викладаємо на дно ємності для запікання.
  3. Викладаємо м’ясо в один ряд на цибульну подушку.
  4. На крупній тертці натираємо сир і яйця в рівній кількості, заправляємо майонезом, при необхідності досолюємо, а потім перемішуємо. Викладаємо сирну масу зверху на м’ясо рівномірним шаром і відправляємо в розігріту до 180 С духовку на 30 хвилин.
  5. Далі залишається тільки дістати м’ясо і подати до столу.

Більш докладний рецепт у відео нижче:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: