Соковиті і м’які відбивні
від Denzhyttya
3 Вересня, 2021
Відбивні за цим рецептом виходять соковитими і м’якими, м’ясо буде просто танути в роті. В якості маринаду можна додавати свої улюблені спеції, сушений часник відмінно замінюється свіжим.
Інгредієнти:
- куряча або індича грудка, 1 кг;
- яйця, 3 шт;
- борошно, 3 ст.л;
- часник сушений і приправа куряча по 1 ч.л;
- сіль, перець, спеції.
Приготування:
- М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Ріжемо скибочками і відбиваємо.
- Солимо, перчимо, посипаємо часником і приправами для курки, спеціями на свій смак.
- Залишаємо відбивні маринуватися мінімум на 30 хвилин, а краще пару годин.
- Збиваємо яйця з сіллю і спеціями, можна ще додати ароматні трави, такі, як базилік або суміш трав.
- Паніруємо відбивні в борошні, потім опускаємо в яйця і обсмажуємо на олії.
- Смажити краще на невеликому вогні, накривши кришкою, так м’ясо не буде випускати свій сік і залишиться ніжним і м’яким.
- Подаю такі відбивні з картопляним пюре, відвареним рисом, макаронами з аджикою. Можна ще зробити соус з майонезу і гірчиці або сметани з часником і кропом.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки