Шніцель з баклажанів. Відбила баклажани молоточком і приготувала справжню смакоту

Така страва з успіхом займає своє місце на святковому столі, подається до обіду або на  вечерю. Рецепт простий, але результат вам точно сподобається.

Інгредієнти:

  • баклажани, 2 шт
  • яйця, 1 шт
  • борошно, 1 склянка
  • вода, 1 склянка
  • сіль перець
  • часник, зелень

Приготування:

  1. Яйця змішуємо з водою або молоком, сіллю, перцем, ароматними травами і подрібненим або сухим часником.
  2. Всипаємо борошно і вимішуємо густий кляр.
  3. Баклажани ріжемо на дві частини і кожну на скибочки.
  4. Кожен шматочок злегка відбиваємо, як відбивні, солимо і перчимо, посипаємо коріандром та іншими спеціями.
  5. Розігріваємо олію в сковорідці.
  6. Кожен шматочок опускаємо в кляр, викладаємо на сковорідку і обсмажуємо з двох сторін на невеликому вогні.Шніцель з баклажанів. Відбила баклажани молотком і приготувала справжню смакоту

Такі відбивні вам точно сподобаються, смак у них дивовижний, вони м’які і соковиті. А якщо ви ще замаринуєте їх грибною приправою, тоді у вас будуть повністю грибні «відбивні».

Шніцель з баклажанів. Відбила баклажани молотком і приготувала справжню смакоту

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: