Курячі гомілки мариную . Рецепт швидкої і смачної вечері
від Denzhyttya
7 Вересня, 2021
М’ясна закуска виходить соковитою і смачною, відмінно підходить під різні гарніри. Процес приготування простий і недовгий, результат можна навіть подавати на святковий стіл.
Інгредієнти:
- курячі гомілки, 6 шт
- приправа для курки, 1 ч.л
- часник, 3 зубчики
- сіль, 2 ч.л
- коріандр, 1 ч.л
- перець, паприка
- газована вода, 300 мл
- ароматні італійські трави, 2 ч.л
- картопля, 1 кг
- цибуля, 1 шт
- майонез
- сир, 100 г
- зелень.
Приготування:
- У велику ємність, укладаємо гомілки, попередньо промиті і просушені.
- Всипаємо сіль, всі перераховані спеції і ароматні трави, подрібнений часник і зелень, майонез.
- Порада: для м’якості і пікантності, додайте гірчицю.
- Залишаємо маринуватися на 1 – 2 години.
- Картоплю чистимо, ріжемо кружечками і змішуємо з сіллю, перцем, ароматними травами і спеціями для картоплі.
- Форму змащуємо олією і викладаємо на дно цибулю півкільцями, потім картоплю і по бортику картоплю.
- Зверху на картоплю, кладемо гомілки (можете полити їх майонезом).
- Відправляємо страву в духовку, розігріту до 200 градусів і запікаємо 1 годину.
- Виймаємо і посипаємо тертим сиром, допікаємо ще 10 хвилин.
Така ситна і смачна страва – це повноцінна і дуже ситна вечеря, можна готувати на пікніки.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки