Соковиті котлети

Рідко, хто маринує фарш, але такий етап готування котлет, допомагає отримати дуже соковиті, з яскравим смаком і ароматом котлети які не будуть розпадатися при смаженні.

Інгредієнти:

  • фарш будь-який, 1 кг
  • сіль, перець, спеції, часник, цибуля за смаком
  • вода, 150 мл

Приготування:

  1. Фарш заправляємо подрібненою цибулею і часником, зеленню. Сіль поки не додаємо. Вливаємо в масу воду і вимішуємо.
  2. Порада: відбивайте масу протягом декількох хвилин, щоб маса стала однорідною.
  3. Відправляємо фарш на 4 – 5 годин в холодильник, накривши його кришкою.
  4. Солимо масу безпосередньо перед обсмажуванням котлет, щоб вона не витягувала з м’яса соки і не зробила фарш сухим і тугим.
  5. Панірувати котлети можна в борошні, сухарях, обсмажувати до рум’яності.
  6. За бажанням, протушкувати в підливі або воді протягом 10 хвилин, не більше, щоб котлети не випустили свій сік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: