Помідори по-італійськи
від Denzhyttya
13 Вересня, 2021
Сьогодні пропонуємо нашим читачам приготувати помідори по-італійськи .
Ніяких проблем або довгого списку інгредієнтів. Закуска з томатів готується від сили 10 хвилин! Це універсальна страва, яка стане прекрасним гарніром як до риби, так і до м’яса.
Інгредієнти:
- помідор 500 г
- часник 2 зуб.
- сіль за смаком
- петрушка 20 г
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Оливкова олія 40 мл
- Прованські трави 1 ч. Л.
- Дижонская гірчиця 1 ч. Л.
- оцет 1 ст. л.
Приготування:
- Часник очистіть від лушпиння і наріжте дрібно. Чим дрібніше, тим краще. Потім додайте до нього олію.
- Додайте прованські трави, дрібно нарізану петрушку, діжонську гірчицю, оцет, сіль і перець.
- Наріжте помідори пластинами. Краще брати томати середнього або маленького розміру, щоб кружечки були приблизно однаковими і не розвалювалися.
- Викладіть помідори шарами, рясно змащуючи кожен пряною заправкою. Поставте закуску в холодильник на півгодини і подавайте холодною.
Якщо вам до смаку страви гостріше, рекомендуємо додати трохи гострого перцю. традиційно для помідорів по-італійськи використовується петрушка, але свіжий базилік теж відмінно підійде. І не забудьте додати прованські трави! Вони відіграють ключову роль. Бажаємо вам приємного смаку!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya