Помідори по-італійськи

Сьогодні пропонуємо нашим читачам приготувати помідори по-італійськи .

Ніяких проблем або довгого списку інгредієнтів. Закуска з томатів готується від сили 10 хвилин! Це універсальна страва, яка стане прекрасним гарніром як до риби, так і до м’яса.

помідори по-італійськи

Інгредієнти:

  • помідор 500 г
  • часник 2 зуб.
  • сіль за смаком
  • петрушка 20 г
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Оливкова олія 40 мл
  • Прованські трави 1 ч. Л.
  • Дижонская гірчиця 1 ч. Л.
  • оцет 1 ст. л.

Приготування:

  1. Часник очистіть від лушпиння і наріжте дрібно. Чим дрібніше, тим краще. Потім додайте до нього олію.помідори по-італійськи рецепт
  2. Додайте прованські трави, дрібно нарізану петрушку, діжонську гірчицю, оцет, сіль і перець.мариновані помідори
  3. Наріжте помідори пластинами. Краще брати томати середнього або маленького розміру, щоб кружечки були приблизно однаковими і не розвалювалися.як приготувати помідори
  4. Викладіть помідори шарами, рясно змащуючи кожен пряною заправкою. Поставте закуску в холодильник на півгодини і подавайте холодною.закуска з помідорів

Якщо вам до смаку страви гостріше, рекомендуємо додати трохи гострого перцю. традиційно для помідорів по-італійськи використовується петрушка, але свіжий базилік теж відмінно підійде. І не забудьте додати прованські трави! Вони відіграють ключову роль. Бажаємо вам приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: