Смачні котлети під шубою

Сьогодні хочемо приготувати для вас дуже смачні і швидкі котлети під шубою в духовці, без метушні. Котлети виходять дуже соковиті і смачні, а прованські трави надають їм незвичайний аромат.

Інгредієнти:

  • м’ясний фарш – 600 гр
  • сіль – 10 гр
  • чорний перець – 5 гр
  • прованські трави – 5 гр
  • варені яйця – 2 шт
  • сир – 100 гр
  • майонез – 50 гр
  • помідор – 1 шт

Приготування:

  1. У глибоку миску викладаємо фарш. Додаємо сіль, чорний перець і прованські трави. Все добре перемішуємо.
  2. На деко застелений пергаментним папером ставимо формочку 20 * 30 см і до половини заповнюємо форму фаршем.
  3. Утрамбовуємо фарш по всій формі і формуємо красиві, круглі котлети.Смачні котлети під шубою: тільки закінчилися, а я вже знову їх хочу
  4. Помідор нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо в невелику миску.
  5. На великій тертці натираємо варені яйця і додаємо їх до помідора.
  6. Додаємо майонез і все ретельно перемішуємо.
  7. Отриману масу викладаємо поверх кожної котлети.Смачні котлети під шубою: тільки закінчилися, а я вже знову їх хочу
  8. Ставимо деко в добре розігріту до 180 ° духовку на 30 хвилин до повного приготування.Смачні котлети під шубою: тільки закінчилися, а я вже знову їх хочу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: