«Риба по-вегетаріанськи» з сиром Тофу — швидко, просто і смачно!
від Denzhyttya
3 Жовтня, 2021
Безумовно, секрет цієї страви криється в незвичайній технології приготування і пікантному соусі. А суміш гострих перців надає несподіваної пікантності. Ділюся незвичайним рецептом приготування коропа. До речі, спробуйте замість води додати пиво. Це додасть страві смаку і насиченості.
Інгредієнти:
- короп 1 шт.
- імбир 100 г
- Зелена цибуля 100 г
- Зелений перець 30 г
- Червоний перець 40 г
- сир тофу 250 г
- яйце 1 шт.
- Кукурудзяний крохмаль 1 ст. л.
- часник 3 зуб.
- Томатний соус 3 ст. л.
- Соєвий соус 2 ст. л.
- сіль за смаком
- Соняшникова олія за смаком
- коріандр за смаком
Приготування:
- Очистіть рибу і наріжте порційними шматочками. Додайте трохи солі і імбиру, перемішайте і залиште на 10 хвилин.
- Злегка збийте яйце. Видаліть з риби шматочки імбиру, влийте яйце і всипте кукурудзяний крохмаль. Гарненько перемішайте.
- Наріжте тофу на квадрати середньої величини. Розігрійте на сковороді рослинне масло, обсмажте тофу на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки. Перекладіть шматочки на тарілку.
- Викладіть на сковороду з маслом рибу і обсмажуйте з усіх боків до готовності.
- Наріжте цибулю, що залишився імбир і часник. Змішайте інгредієнти і обсмажте їх в олії. Додайте рибу і тофу.
- Змішайте томатний і соєвий соус, полийте інші інгредієнти, додайте трохи води і тушкуйте 10 хвилин.
- Наріжте зелений і червоний перець, посипте страву і залиште її ще на 2 хвилини.
Тепер ви знаєте, як приготувати коропа по-новому. У рецепті відразу відчувається східний вплив. Якщо страва виходить дуже гострою для вас, поекспериментуйте з інгредієнтами. До речі, перець можна позбавити такої сильної гостроти, якщо очистити його від насіння і промити великою кількістю води.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya