Беру м’ясо для смачної закуски: результат всіх вражає. Готую замість ковбаси

Навіщо купувати незрозумілу ковбасу в магазині, якщо можна зробити вдома  смачну, м’ясну закуску, яка буде 100% натуральною та смачною.

Інгредієнти:

  • ніжки свинячі, 2 шт
  • сіль, 2 ст.л
  • морква і цибуля по 2 шт
  • желатин + 350 мл бульйону
  • часник, зелень, каперси, перець, спеції
  • картопля, 800 г
  • гриби, 250 г
  • бекон, 100 г
  • цибуля, 1 шт
  • часник, сіль, перець, гірчиця
  • бульйон огірковий з оцтом, 80 мл
  • соління, 3 шт
  • цибуля зелена

Приготування:

  1. Рульку промиваємо і відварюємо в підсоленій воді зі спеціями, цибулею і морквою лавровим листом 3.5 – 4 години. Виймаємо з бульйону і охолоджуємо.
  2. Відварюємо в мундирах картоплю. Печериці ріжемо шматочками і обсмажуємо на сковорідці.
  3. Бекон ріжемо шматочками. Цибулю ріжемо дрібно.
  4. До грибів додаємо бекон і цибулю, обсмажуємо, посипаємо подрібненим часником.
  5. Додаємо гірчицю і обсмажуємо далі.
  6. Картоплю ріжемо шматочками, солоні огірочки дрібно ріжемо і додаємо до картоплі з зеленою цибулею і зеленню.
  7. М’ясо розбираємо на шматочки і змішуємо із зеленню і подрібненим часником, перцем і спеціями, нарізаними огірочками.
  8. Желатин додаємо в бульйоні і заливаємо в м’ясо, перемішуємо.
  9. Форму застеляємо плівкою і викладаємо масу, трамбуємо добре і ще доливаємо бульйону з желатином.
    Беру дешеве м'ясо для смачної закуски: результат всіх вражає. Готую замість ковбаси
  10. Накриваємо форму, прибираємо в холодильник до повного застигання.
  11. Виходить відмінна ковбаса, яку ріжемо скибочками і подаємо з оригінальним картопляним салатом. Гарнір готуєте забажанням.
    Беру дешеве м'ясо для смачної закуски: результат всіх вражає. Готую замість ковбаси

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: