Ситна і апетитна тушкована картопля з м’ясом: смачно, як у бабусі

Тушкована картопля з м’ясом, це відмінний обід або вечеря для всієї родини.

Інгредієнти:

  • свинина – 400 гр
  • картопля – 800 гр
  • цибуля – 1 головка
  • морква – 1 штука
  • болгарський перець – 0,5 шт
  • лавровий лист – 1 шт
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком
  • соняшникова олія – 2 ст.л.

Приготування:

  1. М’ясо миємо й нарізаємо шматочками.
  2. Розігріваємо в каструлі з антипригарним покриттям олію і добре її розігріваємо.
  3. Обсмажуємо м’ясо з усіх боків до зміни його кольору.
  4. Додаємо цибулю і моркву, порізані дрібно.
  5. Солимо і перчимо, перемішуючи, обсмажуємо до м’якості моркви.
  6. Додаємо окріп так, щоб вода покрила м’ясо з овочами. Тушкуємо 15 хвилин.
  7. Додаємо порізану четвертинками картоплю і перець, порізаний на дрібні шматочки.
  8. Солимо, додаємо лавровий лист і окріп так, щоб не повністю покривав картоплю.

Тушкуємо до готовності картоплі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: