Підсіли на м’ясо за цим рецептом: смачно і просто

М’яке м’ясо в густій і насиченій підливі – це ідеальне доповнення до будь-якого гарніру, особливо до пюре, рису, макаронів.

Інгредієнти:

  • яловичина або інше м’ясо, 600 г
  • цибуля, 300 г
  • огірок маринований, 1 шт
  • сік томатний, 300 г або столова ложка пасти
  • часник, 4 зубчики
  • коріандр, 1 ч.л
  • сіль, перець

Приготування:

  1. Традиційне азу готують з яловичини, але якщо хтось  хто не любить цей сорт м’яса , то беріть на свій смак.
  2. Ріжемо м’ясо шматочками і обсмажуємо на великому вогні до рум’яності кілька хвилин.
  3. Цибулю дрібно рубаємо і додаємо до м’яса, перемішуємо і обсмажуємо 3 хвилини.
  4. Вливаємо томатний сік або розведену водою пасту, дрібно порізаний огірочок (невеликий), всі спеції і трохи солимо.
  5. Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 1.5 години.
  6. Порада: дивіться по готовності м’яса. Якщо ви будете додавати томатну пасту, а не сік, тоді всипте 0.5 ч.л. цукру, це прибирає кислоту пасти.
  7. Додаємо подрібнений  часник, зелень за смаком.
  8. Подаю таку підливу з будь-яким гарніром, спробуйте і ви точно не пошкодуєте.Підсіли на м’ясо за цим рецептом: смачно і просто

Якщо любите гостру азу, тоді додайте дрібно різаний червоний перчик, суміш перців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: