Рецепт на п’ять з плюсом. Замість котлет готую «Королівські пальчики»

Такі «пальчики» виходять соковитими, ніжними і смачними. Ця страва точно займе своє місце на вашому святковому столі.

Інгредієнти:

  • фарш, 600 г
  • цибуля, морква і картопля по 1 шт
  • часник, 2 зубчики
  • сіль, перець, спеції
  • борошно, 3 – 4 ст.л

Для приготування кляру візьміть:

  • яйця, 3 шт
  • сіль перець
  • сметана, 2 ст.л
  • молоко, 100 мл
  • борошно, 120 г

Приготування:

  1. Цибулю і картоплю потрібно натерти на дрібній тертці, цибулю – на великій, часник подрібнюємо і змішуємо з фаршем.
  2. Заправляємо фарш сіллю і перцем, спеціями за смаком, можна ще додати зелені.
  3. Для кляру змішуємо всі інгредієнти до однорідності. Борошна додавайте стільки, щоб вийшла густа маса, як для оладок.
  4. З фаршу формуємо невеличкі ковбаски-пальчики.
  5. Вмочуємо в кляр і обсмажуємо з усіх боків до рум’яної скоринки.Рецепт на п'ять з плюсом. Замість котлет готую «Королівські пальчики»
  6. Можна додатково протушкувати пальчики, склавши їх в сковорідку, наливши трохи води або соусу, підливи.Рецепт на п'ять з плюсом. Замість котлет готую «Королівські пальчики»

Закуска прекрасно поєднується з різними гарнірами. Можна пальчики готувати в духовці, але без кляра, обвалявши їх в панірувальних сухарях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: