Ділюся рецептом цікавим і смачним: деруни з начинкою

Ситна і апетитна страва на основі класичних дерунів. Просто додаємо різні начинки.

Інгредієнти:

  • картопля, 5 шт
  • грудка куряча, 250 г
  • яйця, 2 шт
  • цибуля, 1 шт
  • борошно, 2 ст.л
  • сир, 60 г
  • сіль, перець, зелень

Приготування:

  1. Дрібно різану цибулю смажимо до рум’яності і додаємо до неї шматочки м’яса. Заправляємо сіллю, перцем і спеціями.
  2. Картоплю натираємо на грубій терці, солимо і залишаємо на 5 хвилин. Віджимаємо від соку, змішуємо з борошном і яйцем.
  3. У сковорідку викладаємо трохи картопляного тіста, обсмажуємо.
  4. На оду частину кладемо начинку з м’яса з цибулею, посипаємо тертим сиром, накриваємо другою частиною коржа і обсмажуємо з двох сторін.
  5. З зазначеного об’єму продуктів виходить три фаршированих великих деруни, тому беріть продуктів більше і у вас вийде дуже смачна вечеря для всієї родини.
  6. Начинки робіть за власним смаком, можна з грибами, солоним сиром з кропом, плавленими сирками і просто з тушкованими овочами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: