Готуємо соковите м’ясо в духовці в маринованій цибулі
від Denzhyttya
10 Листопада, 2021
М’ясо та цибуля просочуються ароматами один одного і виходить соковито та дуже смачно. Можна вживати як самостійну страву або доповнювати гарніром.
Інгредієнти:
- м’ясо – 1 кг
- цибуля – 4 шт
- приправа для м’яса – 1,5 ст.л.
- цукор – 1 ст.л.
- оцет 9% – 100 мл
Приготування:
- Нарізаємо цибулю півкільцями, додаємо цукор і розминаємо руками, потім вливаємо 100 мл оцту і води, перемішуємо і залишаємо маринуватися протягом години.
- Нарізаємо м’ясо великими шматками, солимо і посипаємо спеціями.
- Перемішуємо та залишаємо настоюватися на годину.
- Через деякий час віджимаємо цибулю від зайвої рідини і перекладаємо її в один щільний шар в пакет для запікання. Зверху викладаємо м’ясо.
- Зав’язуємо краї пакета з обох боків.
- Запікаємо при 200 ° С протягом години.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua