Рулет з м’ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві
від Denzhyttya
2 Грудня, 2021
М’ясні рулети – це настільки універсальна страва, що їх можна подати як гарячими, так і холодними як на святковий стіл, так і на щоденну трапезу. Спробуйте і мій варіант м’ясного рулету у беконі.
Соковитий фарш, ароматні грибочки, найніжніший сир, а також рум’яний бекон, у якому все це запікається – просто чудове поєднання!
Інгредієнти:
- Соняшникова олія
- 1 цибулина
- 300 г печериць
- Сіль та чорний перець за смаком
- 750 г фаршу
- 2 яйця
- 50 г панірувальних сухарів
- 50 г майонезу
- 150 г сиру
- 200 г бекону
Приготування:
- Розігріваємо сковороду, і наливаємо олію. Розігріту олію розподіляємо за допомогою пензлика. Нарізаємо цибулю та обсмажуємо на сковороді.
- Нарізаємо печериці. Додаємо печериці до цибулі для обсмажування. Додаємо сіль та чорний перець за смаком.
- Додаємо до фаршу яйця, сіль та чорний перець за смаком.
- Додоємо панірувальні сухарі до фаршу та перемішуємо.
- Розкачуємо на харчовій плівці фарш.
- Розкладаємо на фарш обсмажені гриби та цибулю.
- Натираємо на великій тертці сир і посипаємо гриби.
- Загортаємо фарш у рулетик за допомогою плівки.
- Розкладаємо бекон на поверхні харчової плівки.
- Викладаємо в середину згорнутий рулет із фаршу.
- Загортаємо рулет із фаршу в бекон.
- Викладаємо на лист згорнутий рулет.
- Запікаємо рулет 60 хвилин при температурі 180 градусів.
- Нарізаємо рулет.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua