Рулет з м’ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві

М’ясні рулети – це настільки універсальна страва, що їх можна подати як гарячими, так і холодними як на святковий стіл, так і на щоденну трапезу. Спробуйте і мій варіант м’ясного рулету у беконі.

Соковитий фарш, ароматні грибочки, найніжніший сир, а також рум’яний бекон, у якому все це запікається – просто чудове поєднання!

Інгредієнти:

  • Соняшникова олія
  • 1 цибулина
  • 300 г печериць
  • Сіль та чорний перець за смаком
  • 750 г фаршу
  • 2 яйця
  • 50 г панірувальних сухарів
  • 50 г майонезу
  • 150 г сиру
  • 200 г бекону

Приготування:

  1. Розігріваємо сковороду, і наливаємо олію. Розігріту олію розподіляємо за допомогою пензлика. Нарізаємо цибулю та обсмажуємо на сковороді.
  2. Нарізаємо печериці. Додаємо печериці до цибулі для обсмажування. Додаємо сіль та чорний перець за смаком.Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві
  3.  Додаємо до фаршу яйця, сіль та чорний перець за смаком.Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві
  4. Додоємо панірувальні сухарі до  фаршу та перемішуємо.Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві
  5. Розкачуємо на харчовій плівці фарш.Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві
  6. Розкладаємо на фарш обсмажені гриби та цибулю.Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві
  7. Натираємо на великій тертці сир  і посипаємо  гриби.Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві
  8. Загортаємо фарш у рулетик за допомогою плівки.Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві
  9. Розкладаємо бекон на поверхні харчової плівки.Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві
  10. Викладаємо в середину згорнутий рулет із фаршу.Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві
  11. Загортаємо рулет із фаршу в бекон.Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві
  12. Викладаємо на лист згорнутий рулет.Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві
  13. Запікаємо рулет 60 хвилин при температурі 180 градусів.Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві
  14. Нарізаємо рулет.Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві

Смачного!Рулет з м'ясного фаршу в беконі, з сиром та грибами. Справжній вибух смаків в одній страві

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: