Смачний салат “Венеція”. Його люблять усі без винятку

Сьогодні хочу поділитись з вами, ще одним рецептом. Це досить легкий салат і готується досить просто.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 400 гр
  • Кукурудза консервована 1 банка
  • Морква по-корейськи 200 гр
  • Мариновані огірки 3 шт
  • Сир 200 гр
  • Часник 2 зубчики
  • Сіль, майонез

Приготування:

  1. Насамперед потрібно відварити курячу грудку. Це швидко. Головне з цього почати, адже решту інгредієнтів варити і смажити не потрібно.
  2. Отже, відварюємо м’ясо птиці. Нарізаємо на маленькі шматочки.
  3. Далі нам знадобляться мариновані огірки. Беріть обов’язково міцні, щоб хрумтіли! Насправді, жартую, беріть які подобаються, це просто я люблю хрусткі.
  4. Мариновані огірки нарізаємо вузькими скибочками.
  5. Потім беремо корейську моркву. Не важливо, гостра чи ні – як ви любите.
  6. Далі візьмемо банку консервованої кукурудзи , зливаємо з неї сік. Кукурудзу викладаємо у миску до наших інгредієнтів.
  7. На середній тертці натираємо сир.

Я дуже люблю салати із сиром. Тверді, м’які, фета, моцарелла, бринза, ковбасний підкопчений, Адигейський – взагалі будь-які сири в салатах, звичайно, якщо вони доречні, це для мене смакота!

Для пікантності додамо до нашого салату часник. Його натираємо на дрібній тертці.

Перемішуємо усі інгредієнти у великій мисці. Солимо, додаємо майонез і можна їсти.

Дуже смачно! Візьміть такий салат собі на замітку, може ви його теж оціните.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: