Корисний рецепт з буряка за копійки

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом буряків по-корейськи. Його багато хто робить і робить це по-різному. Я вам розповім свій рецепт, а у коментарях дуже вас прошу написати свої рецепти буряків по-корейськи. Обов’язково спробуємо!

Інгредієнти:

  • буряк сирий – 500 – 600 г
  • сіль – 1 ч.л
  • цукровий пісок – 2 ст.л
  • перець мелений – 1/3 год.
  • мелений коріандр – 1,5 – 2 ч.л
  • часник – 3 – 4 зубчики
  • оцет (у мене яблучний 6%) – 2 ст.л
  • олія соняшникова – 60 мл

Приготування:

  1. Буряку натираю на тертці для моркви по-корейськи.
  2. Перекладаю натертий буряк у миску і додаю сіль, цукровий пісок, мелений перець, свіжомелений коріандр, оцет, часник, пропущений через прес.
  3. Також можна користуватися готовою сумішшю приправ для моркви по-корейськи.
  4. У ковші розігріваю соняшникову олію .
  5. Гарячу олію відразу додаю до буряка.
  6. Тепер треба все перемішати.
  7. Закриваємо кришкою або харчовою плівкою і ставимо в холодильник  на кілька годин, а краще на ніч.

Я зазвичай роблю це з вечора та на ніч залишаю у холодильнику. Вранці все перемішати і готово!

Страва виходить яскравою, соковитою, ароматною, смачною та корисною! Підходить для перекусу і  як доповнення до м’ясних та рибних страв, а також до картоплі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: