Корисний рецепт з буряка за копійки
від Denzhyttya
9 Грудня, 2021
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом буряків по-корейськи. Його багато хто робить і робить це по-різному. Я вам розповім свій рецепт, а у коментарях дуже вас прошу написати свої рецепти буряків по-корейськи. Обов’язково спробуємо!
Інгредієнти:
- буряк сирий – 500 – 600 г
- сіль – 1 ч.л
- цукровий пісок – 2 ст.л
- перець мелений – 1/3 год.
- мелений коріандр – 1,5 – 2 ч.л
- часник – 3 – 4 зубчики
- оцет (у мене яблучний 6%) – 2 ст.л
- олія соняшникова – 60 мл
Приготування:
- Буряку натираю на тертці для моркви по-корейськи.
- Перекладаю натертий буряк у миску і додаю сіль, цукровий пісок, мелений перець, свіжомелений коріандр, оцет, часник, пропущений через прес.
- Також можна користуватися готовою сумішшю приправ для моркви по-корейськи.
- У ковші розігріваю соняшникову олію .
- Гарячу олію відразу додаю до буряка.
- Тепер треба все перемішати.
- Закриваємо кришкою або харчовою плівкою і ставимо в холодильник на кілька годин, а краще на ніч.
Я зазвичай роблю це з вечора та на ніч залишаю у холодильнику. Вранці все перемішати і готово!
Страва виходить яскравою, соковитою, ароматною, смачною та корисною! Підходить для перекусу і як доповнення до м’ясних та рибних страв, а також до картоплі.
Джерело:
zhyttia.com.ua