Ковбаса з курячих стегенець. Про магазинну навіть не згадую

Домашня ковбаса готується не складно, до того ж годину, якщо не враховувати час, який потрібно на те, щоб фарш відстоявся.

Жодних спеціальних засобів – оболонки, спеціальної м’ясорубки не потрібно. Все набагато простіше.

Інгредієнти:

  • Курячі стегенця – 1 кг
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Сіль, перець – за смаком
  • Паприка мелена – на смак

Як бачите набір інгредієнтів найпростіший.

Приготування:

  1. З стегенець вирізати кісточки і поставити їх варитись в невеликій каструльці. Води приблизно півлітра або трохи більше.
  2. Куряче філе прокрутити на м’ясорубці або просто нарізати ножем.За годину з курячих стегенець готую ковбасу. Про магазинну навіть не згадую
  3. До подрібненого м’яса додати сіль за смаком перець та паприку. Ретельно вимішати.
  4. Готовий і охолоджений  курячий бульйон потрібно додати до м’яса і знову вимішати. З бульйоном краще не переборщити, його не повинно бути дуже багато.
  5. Накрити фарш харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 10-12 годин.
  6. Після цього потрібно присипати паприкою харчову плівку, розподілити по ній куряче м’ясо.
  7. Акуратно, але щільно згорнути рулет, для спокою перетягнути його мотузкою.За годину з курячих стегенець готую ковбасу. Про магазинну навіть не згадую
  8. Перекласти рулет у форму для запікання та поставити в духовку на годину, температура 180*С.

Рекомендую звільнити ковбасу від харчової плівки і прибрати в духовку ще на півгодини, щоб ковбаса підрум’янилася зверху.За годину з курячих стегенець готую ковбасу. Про магазинну навіть не згадую

Також можна просто обсмажити її в сковороді з усіх боків.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: