Святковий багатошаровий салат із куркою та грибами
від Denzhyttya
24 Грудня, 2021
Кожна господиня хоче здивувати та порадувати своїх гостей красивими та смачними стравами. Пропоную вам приготувати салат з курячою грудкою, печерицями та кукурудзою – просто, смачно та красиво!
Інгредієнти:
- Філе курячої грудки – 200-250 г
- Печериці консервовані – 200 г
- Кукурудза – 170 г
- Яйця – 4 Шт.
- Майонез – за смаком
Приготування:
- Куряче філе попередньо відварити, остудити та нарізати шматочками. Для приготування можна використовувати і копчену курячу грудку.
- Нарізане філе викласти в тарілку чи салатницю першим шаром. Зробити сіточку із майонезу.
- Другий шар – шар консервованих печериць. Зробити сіточку із майонезу.
- Шар кукурудзи + майонез.
- Яйця попередньо зварити круто. Відокремити білки від жовтків.
- Білки натерти на великій терці і викласти наступним шаром. Сітка з майонезу.
- Завершальним шаром викласти натерті на дрібній терці жовтки.
Салат готовий! Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua