Салат “Спокуса” з незвичайним смаком. Простий, але оригінальний та пікантний

Простий, але оригінальний і пікантний салат з корейською морквою та грибами, твердим сиром.

Інгредієнти:

  • морква корейська, 500 г
  • печериці, 300 г
  • сир, 100 г
  • яйця, 2 шт
  • сіль, майонез

Приготування:

  1. Формувати салат будемо в кільці, щоб він вийшов красиво та акуратно. Над кожним шаром робимо сіточку майонезу.
  2. Печериці ріжемо шматочками і починаємо обсмажувати на сухій сковороді. Коли випарується вся рідина, вливаємо трохи олії та обсмажуємо гриби до золотистості. В кінці присолюємо і перчимо, остудити.
  • Перший шар – корейська морква.
  • Другий шар – гриби.
  • Третій шар – нарізані яйця.
  • Четвертий шар – тертий на середній тертці сир.

Прикрашаємо зверху нарізаємо зеленню і відправляємо салат охолоджуватися в холодильник на кілька годин.

Консистенція салату виходить дуже ніжною, смак пікантний та оригінальний, він чудово поєднується з різними стравами на святковому столі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: