Останнім часом стала часто готувати цей суп: він мені так подобається, що хочеться готувати знову і знову

Щодня у нас із чоловіком на обід повинен бути суп чи борщ. Я завжди намагаюся готувати щось нове та цікаве. Але останні кілька тижнів мій чоловік просить приготувати цей суп. Чоловікові подобається, що я не додаю в нього крупи, які зазвичай готую на друге. Суп виходить дуже насиченим та смачним. Його сміливо можна готувати щодня, щоб урізноманітнити повсякденне меню. Смачно, швидко і просто саме те, що потрібно! Раджу та Вам його приготувати!

Інгредієнти:

  • Філе – 400 г
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Бекон – 200 г
  • Масло вершкове – 50 г
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Кріп – пучок
  • Сіль перець

Приготування:

  1. 400 г курячого філе нарізаємо шматочками. Відправляємо філе в каструлю, заливаємо водою та ставимо на плиту. Доводимо до кипіння. Після закипання зменшуємо вогонь та варимо 15 хвилин.Останнім часом стала часто готувати цей суп: він мені так подобається, що хочеться готувати знову і знову
  2. На сковороді розтоплюємо 50 г вершкового масла.
  3. Одну невелику цибулю нарізаємо дрібно і відправляємо її на розігріту сковороду.
  4. Смажимо цибулю іноді помішуючи до злегка золотистого кольору. Потім додаємо 200 г бекону нарізаного смужками. Перемішуємо та обсмажуємо її до золотистого кольору.Останнім часом стала часто готувати цей суп: він мені так подобається, що хочеться готувати знову і знову
  5. Всипаємо дві столові ложки борошна без гірки, перемішуємо і обсмажуємо хвилину-дві.Останнім часом стала часто готувати цей суп: він мені так подобається, що хочеться готувати знову і знову
  6. Після 15 хвилин варіння філе, додаємо приготовлену нами засмажку.Останнім часом стала часто готувати цей суп: він мені так подобається, що хочеться готувати знову і знову
  7. Солимо, перчимо. Додаємо два лаврові листи. Перемішуємо та варимо ще 10 хвилин.
  8. Після 10 хвилин варіння всипаємо банку консервованої квасолі.Останнім часом стала часто готувати цей суп: він мені так подобається, що хочеться готувати знову і знову
  9. Додаємо дві столові ложки томатної пасти. Перемішуємо і варимо ще 5-7 хвилин.Останнім часом стала часто готувати цей суп: він мені так подобається, що хочеться готувати знову і знову
  10. Вимикаємо суп і додаємо нарізану зелень.Останнім часом стала часто готувати цей суп: він мені так подобається, що хочеться готувати знову і знову

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: