Соковите та ароматне м’ясо на святковий стіл. Не було випадку, щоб не попросили рецепт

Смачне, ніжне, соковите та ароматне м’ясо я подаю у вигляді святкової нарізки. Відмінно буде в якості гарячої закуски.

Інгредієнти:

  • м’ясо будь-яке, 800 г
  • моцарелла, 200 г
  • бекон сирокопчений, 80 г
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави

Приготування:

  1. Беріть свинину чи куряче м’ясо, тоді закуска буде просто розкішною.
  2. Ріжемо м’ясо скибочками та відбиваємо з двох боків.
  3. Робимо суміш із солі, перців різних, приправ для м’яса та ароматних трав.
  4. Обсипаємо сухою сумішшю м’ясо з обох боків і залишаємо хоча б на 1 годину маринуватися.
  5. Сир ріжемо теж скибочками.
  6. Форму для запікання застеляємо пергаментом і змащуємо олією.
  7. Викладаємо шар м’яса, на одну частину кладемо шматочок сиру, на другу – шматочок бекону. Згортаємо трояндочкою і ставимо у форму.
  8. Такими «трояндочками» заповнюємо всю форму.Соковите та ароматне м'ясо на святковий стіл. Не було випадку, щоб не попросили рецепт
  9. Накриваємо форму пергаментом і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо близько 1 години.
  10. Прибираємо папір, обсипаємо зверху ароматними травами і збризкуємо олією, допікаємо до рум’яної скоринки зверху.Соковите та ароматне м'ясо на святковий стіл. Не було випадку, щоб не попросили рецепт

Закуску можна подавати в гарячому або холодному вигляді, однаково смачні результати будуть. І вам, вашим гостям, ця страва точно сподобається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: