Ліниві манти з фаршем на сковороді
від Denzhyttya
15 Травня, 2022
Щоб приготувати ледачі манти на сковороді на овочевій подушці, ви можете використати будь-який фарш. При чому допускається як окремий вид фаршу, так і їхня суміш. У начинку також можна додати нарізану зелень за смаком.
Інгредієнти:
- Пшеничне борошно – 400 г
- Вода – 700 мл
- Яйце – 1 шт.
- Яловичий фарш – 400 г
- Цибуля – 2 шт.
- Сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) – за смаком
- Соняшникова олія – за смаком
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 1 ст. л.
- Картопля – 3 шт.
Приготування:
- Просійте борошно із сіллю, додайте яйце і 200 мл води. Замісіть тісто, загорніть його в пакет і залиште на 15 хвилин.
- Змішайте фарш з 1 нарізаною цибулею, посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте інгредієнти.
- Тісто розділіть на дві половини. Кожну розкачайте у тонкий пласт, розріжте навпіл, викладіть м’ясну начинку і згорніть у рулет. Розріжте рулети на шматочки.
- На розігрітій із соняшниковою олією сковороді обсмажте нарізану цибулю до прозорості.
- Всипте на сковороду натерту на великій тертці моркву та томатну пасту, перемішайте овочі і влийте трохи води.
- На цибульно-морквяну подушку викладіть слайси картоплі, а зверху – манти.
- Залийте страву водою та посоліть за смаком. Готуйте манти на овочевій подушці 40 хвилин на середньому вогні під кришкою.
Ліниві манти з фаршем на сковороді у поєднанні з овочами – це вже повноцінна страва! Тут вам і м’ясо, і тісто, і соковиті овочі: гаряче та гарнір. Смачного!
Джерело:
https://zhyttia.com.ua