Робимо курку так, що не набридає тижнями. Перетворюємо майже на шашлик на звичайній кухні
Курка в раціоні з’являється постійно, важливо вміти готувати її так, щоб вона не набридала тижнями. Цей рецепт – справжній вихід із ситуації: приготовлена по ньому курка буде на смак майже шашликом.
Шинкуємо великими кільцями по 1 білій та червоній цибулини. Курячі грудки нарізаємо великими шматочками в глибоку миску. Додаємо до м’яса сіль, чорний перець за смаком, копчену паприку, 2 столові ложки оливкової олії, стільки ж томатної пасти.
Розігріваємо сковороду і першою обсмажуємо цибулю. Через хвилину додаємо до неї томатну пасту, вливаємо 100 мл води.
На окремій сковороді обсмажуємо до легкої золотистості курку, а потім накриваємо її підсмаженою цибулею та перемішуємо.
Потім накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин на слабкому вогні.
Найсмачніше буде подати таку курку з гарніром із білого рису.