Мариновані перці на зиму для фарширування. Найпростіший рецепт

Цей рецепт маринованих перців, для тих, хто любить перчики в будь-якому вигляді. Перці приготовані таким способом чудово підходять для фарширування та прикраси будь-яких страв. Готуйте із задоволенням та радуйте своїх рідних та близьких.

Нам знадобиться з розрахунку – на одну 2-літрову банку.

  • Перець болгарський – 700-750 грам.
  • Сіль – 2 ст. ложки з невеликою гіркою.
  • Цукор – 2 ст. ложки з гіркою.
  • Оцет 9% – 3 ст. ложки.
  • Вода.

Приготування:

  1. Перець добре промиваю під проточною водою.Мариновані перці на зиму для фарширування. Найпростіший рецепт
  2. Навколо плодоніжки роблю проколи за допомогою зубочистки, 5 – 6 штук.Мариновані перці на зиму для фарширування. Найпростіший рецепт
  3. Розкладаю перець по банкам.Мариновані перці на зиму для фарширування. Найпростіший рецепт
  4. Воду треба закип’ятити.
  5. Одночасно стерилізую кришки щонайменше 3 хвилин.Мариновані перці на зиму для фарширування. Найпростіший рецепт
  6. Обережно заливаю кип’яток у банки.Мариновані перці на зиму для фарширування. Найпростіший рецепт
  7. Накриваю кришками та витримую 40 хвилин. Перці вбиратимуть у себе воду, тому стежимо і підливаємо.Мариновані перці на зиму для фарширування. Найпростіший рецепт
  8. Через 40 хвилин воду зливаю із банок у каструлю. Доводжу до кипіння, додаю сіль, цукор, оцет і добре перемішую.Мариновані перці на зиму для фарширування. Найпростіший рецепт
  9. Розливаю розсіл по банках, накриваю кришками, чекаю десять хвилин, доливаю розсіл і закатую кришками.Мариновані перці на зиму для фарширування. Найпростіший рецепт
  10. Банки перевертаю та загортаю рушником, чекаю повного остигання.Мариновані перці на зиму для фарширування. Найпростіший рецепт

Перці готові! Відправляю до зберігання. До нової зустрічі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: