Соковиті печінкові котлетки. Тепер готую тільки так: ділюся рецептом

Котлети з печінки не завжди виходять соковитими та ніжними, іноді страва стає жорсткою та сухою. Щоб страви із печінки завжди були вдалими, рекомендую скористатися цим рецептом.

Інгредієнти:

  • печінка свиняча, 500 г
  • цибуля, 1 шт
  • сало солоне, 100 г
  • манна крупа, 3 ст.л
  • яйце, 1 шт
  • часник, 3 зуб.
  • олія соняшникова, 5 ст.л
  • сіль, перець, ароматні трави та кріп.

Приготування:

    1. Печінку та сало подрібнюємо за допомогою м’ясорубки. Цибулю і часник можна просто натерти на тертці або подрібнити за допомогою блендера.
    2. В масу вводимо яйце, манну крупу, перемішуємо до однорідності.Соковиті печінкові котлетки. Тепер готую тільки так: ділюся рецептом
    3. Залишаємо масу на 20 хвилин, щоб манна крупа набухла і стала м’якою.
    4. Дуже смачно та оригінально виходить, якщо в такі котлети з печінки додати французькі чи італійські трави, кріп, вони надають печінці своєрідного аромату та присмаку. Якщо маса вийшла дуже густою, тоді введіть 1 – 2 ложки майонезу чи сметани.
    5. Обсмажуємо котлети на невеликій кількості олії, викладаючи масу по столовій ложці. Смажимо на невеликому вогні по кілька хвилин з кожного боку.Соковиті печінкові котлетки. Тепер готую тільки так: ділюся рецептом
    6. Якщо ви переживаєте, що котлетки не просмажилися всередині, складаємо їх у сковороду, вливаємо трохи кип’ятку, кладемо лавровий лист і тушкуємо під кришкою 2-3 хвилини.Соковиті печінкові котлетки. Тепер готую тільки так: ділюся рецептом

Подаємо до різних гарнірів, з салатами і соусами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: