Кабачки з грибами у майонезі, готую щороку
від Denzhyttya
8 Серпня, 2022
Дуже смачна і оригінальна закуска, яку прямо зараз ви можете зробити і взимку тільки встигати відкривати баночки з такою неймовірною стравою з шампіньйонів і кабачків.
Інгредієнти:
- кабачки, 1.5 кг
- печериці та цибуля по 500 г
- майонез, 200 г
- оцет столовий 9%, 2 ст.л
- часник, 6 зуб.
- сіль, 2 ч. л
- перець, 13 ч.л
- петрушка, невеликий пучок
- олія, близько 120 мл
Приготування:
- Кабачки очищаємо від шкірки і ріжемо невеликим кубиком. Цибулю також ріжемо кубиками.
- Печериці ріжемо у довільному порядку. Обсмажуємо до рум’яності кабачки і розкладаємо охолоняти.
- Обсмажуємо на сухій сковороді гриби до випаровування рідини. Цибулю обсмажуємо до золотистості.
- Змішуємо всі продукти, додаємо тертий часник, майонез та оцет, перемішуємо, всипаємо зелень та перемішуємо.
- Розкладаємо масу в чисті баночки, накриваємо кришками.
- Ставимо баночки в каструлю на рушник і наливаємо теплу воду по плічка банок.
- З моменту закипання води у каструлі стерилізуємо 20 хвилин.
- Закручуємо кришками і перевертаємо баночки, накриваємо до охолодження. Зберігаємо консервацію у підвалі.
Закуска виходить просто неймовірною, тому після цієї партії, обов’язково спробуйте і ви відразу робитимете другий захід, щоб узимку було чим себе балувати.
Джерело:
mandarynka.com.ua