Розкішний рулет з фаршем та печерицями
від Denzhyttya
2 Лютого, 2024
Замість котлет я готую цей приголомшливий рулет! Простіше, швидше та смачніше, ніж просто котлети! Рулетик гарний у будь-якому вигляді: у гарячому замість котлет, а в холодному – на бутербродах. Пробуйте обов’язково, рецепт чудовий!
Інгредієнти:
- Фарш будь-який – 1 кг. (у мене яловичий)
- Печериці – 200 г.
- Цибуля – 2 шт.
- Сир – 100 г.
- Яйце – 1 шт.
- Панірувальні сухарі – 40 г.
- Солодка паприка – 1 ч. л.
- Коріандр – 0,5 ч. л.
- Сушений часник – 0,5 ч. л.
- Чебрець – 1/3 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор – 0.5 ч. л.
- Чорний перець
- Олія
Приготування:
- Беремо фарш, додаємо солодку паприку, мелений коріандр, сухий часник, чебрець, сіль, цукор, перець та яйце. Всипаємо панірувальні сухарі, перемішуємо, щоб маса стала повністю однорідною і добре відбиваємо.
- Окремо, на олії обсмажуємо до золотистості цибулю, потім додаємо печериці і готуємо, поки не випарується вся волога. На столі вистилаємо харчову плівку, рівномірно розподіляємо весь фарш, викладаємо гриби з цибулею,
- присипаємо тертим сиром і загортаємо в рулет, защипуючи краї.
- Готовий рулет загортаємо у два шари фольги та відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку на півтори години. Після духовки даємо рулету 10-15 хвилин відпочити, після нарізаємо і можна знімати пробу.
- Рулет відмінно тримає форму, не розвалюється і не кришиться. Мені цей рецепт дуже подобається і я ним користуюся дуже часто. Увечері їмо з гарніром, як основну страву, а вранці дуже смачно на бутербродах замість ковбаси. Беріть на замітку, готуйте і куштуйте, дуже смачний рулет, та й приготування найпростіше!
Смачного !
Позначки