Літній рецепт кабачків в духовці
від Denzhyttya
19 Серпня, 2021
Літній рецепт легких кабачків в духовці можна сміливо готувати до самої осені, страва гарантовано не набридне. Сам рецепт дуже простий, а завдяки великій кількості спецій і апетитною хрусткою скоринкою, подавати кабачки зручно не тільки гарніром, а й повноцінною закускою.
Інгредієнти:
На 3 кабачка великих кабачка беремо:
- 2 столові ложки сметани
- 4 зубчики часнику
- 1 чайну ложку солі
- стільки ж паприки
- сухого часнику і прованських трав
- 2 столові ложки панірувальних сухарів
Приготування:
- Нарізаємо кабачки фігурної овочерізки (це опціонально, можна і просто нарізати їх гострим ножем), дрібно рубаємо часник, викладаємо у форму для запікання.
- Додаємо зверху зазначені в інгредієнтах спеції, панірувальні сухарі, кладемо сметану і перемішуємо. Ставимо в духовку і випікаємо 30 хвилин при 180 градусах.
- Незважаючи на те, що страва вийшла дуже легкою, вона також і дуже поживна. В принципі, подавати її можна і без м’яса.
Докладний процес приготування дивіться у відео нижче:
Через:
dom-resepti.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya