Як приготувати новорічний салат «Курочка Ряба»

Інгредієнти:

  • Філе курки — 200 грам
  • Консервовані шампіньйони – 1 банка
  • Яйця — 3 штуки
  • Твердий сир — 100 грам
  • Ріпчаста цибуля — 1 штука
  • Майонез
  • Свіжа зелень

Приготування:

  1. Відварюємо куряче м’ясо і яйця.
  2. М’ясо дрібно нарізають, а яйця чистять і розділяють білки та жовтки.
  3. У ємність укладаємо шматочки курки, зверху на тертці натираємо жовтки.Перемішуємо.
  4. В іншу ємність укладаємо подрібнені білки і змішуємо їх з тонко нарізаними грибами.
  5. Окремо від інших інгредієнтів дрібно ріжуть цибулю і сир.
  6. У спеціальну форму для салату викладають і щільно укладають половину суміші з курки і жовтків. Далі кладуть цибулю.
  7. Наступним шаром кладуть половину суміші з грибів і білків.
  8. Шари повторюють в тому ж порядку.Форму обережно знімають.
  9. Верхній шар салату змащують майонезом і посипають тертим сиром. Прикрашений зеленню салат доцільно за  годину до його подачі на стіл помістити в холодильник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: