20 хвилин і печиво до чаю готове! Польське печиво «Мазурка»

20 хвилин і печиво до чаю готове! Польське печиво «Мазурка»

Печиво з прошарком  різних сухофруктів, ви можете додавати їх на свій смак.

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт
  • горіхи, родзинки, цукор по 1 стакану
  • борошно – 1 стакан
  • розпушувач – 1.5 ч.л

Приготування:

  1. Яйця збиваємо з цукром.
  2. Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, висипаємо в яєчну масу.
  3. Горіхи і сухофрукти подрібнюємо і змішуємо з тістом.
  4. Форму застеляємо пергаментом, викладаємо тісто.
  5. Розігрівання духовки – 180 градусів, час випікання – близько 25 хвилин.

Порада: печиво відразу виймайте з форми і розріжте на шматочки – коли воно охолоне, буде кришитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: