Ароматно-пряна італійська намазка на хліб. Ідеальний смак з тонкими акцентами.
Якісне вершкове масло – продукт сам по собі дуже смачний . Тому ми додаємо його в випічку, каші та інші страви, і навіть просто намазуємо на хліб. Що стосується останнього, то набагато вигідніше використовувати бутербродне масло.
А його приготувати дуже легко!
Масло по-італійськи – один з найбільш вдалих і легких рецептів.
Італійські кулінари не були б собою, якби не додали в масло в’ялені помідори, свіжий базилік і часник. Адже цей набір інгредієнтів можна вважати італійської класикою. Подивіться, як апетитно вийшло! Так і хочеться спробувати, правда?
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 250 г.
- В’ялені помідори – 60 г.
- Базилік – 0,5 Пуч.
- Часник – 1-2 зуб.
- Сіль за смаком
Приготування
1.Збийте розм’якшене масло (для цього завчасно залиште масло при кімнатній температурі або ж розтопіть трохи на водяній бані) до утворення пишної маси.
2.Потім додайте дрібно нарізані в’ялені помідори, подрібнену зелень свіжого базиліка і подрібнений часник.
3.Посоліть масло і добре перемішайте.
4.Перекладіть масло в скляну банку або пластиковий харчовий контейнер. Зберігайте в холодильнику.