Беру дешеві курячі шлунки і готую справжній делікатес для святкового столу

Сьогодні я хочу поділитися з вами одним із способів приготування курячих шлуночків. Вперше я спробувала цю страву у свого улюбленого свекра, була здивована, дізнавшись, що готував він їх в пиві. Тепер часто готую за цим рецептом, виходить незвичайно, смачно і дуже ніжно.

Цей рецепт підійде як на святковий стіл до будь-якого гарніру, так і просто на кожен день. Готується страва швидко, звичайно якщо шлуночки ви купили вже очищені.

Інгредієнти:

  • Курячі шлунки – 500 г
  • Масло вершкове – 1 ст.л
  • Олія соняшникова – 1ст.л.
  • Пив0 світле – 200 мл
  • Бульйон або вода – 250 мл
  • Цибуля – 2 шт
  • Гірчиця – 1 ст.л
  • Борошно – 1 ст.л
  • Оцет яблучний – 1 ст.л (можна винний або лимонний сік)
  • Цукор – 1 чл
  • Сіль перець
  • Кінза або петрушка

Приготування:

  1. Шлуночки промити, добре обсушити і нарізати невеликими смужками (прорізайте там де є потовщення).Беру дешеві курячі шлунки і готую справжній делікатес для святкового столу
  2. У глибокій сковорідці розігріти вершкове масло і олію, обсмажити цибулю до золотистого кольору.
  3. До цибулі додати шлунки, посолити за смаком і обсмажити хвилин 10-15.Беру дешеві курячі шлунки і готую справжній делікатес для святкового столу
  4. У сотейник влити пив0 і воду (краще звичайно додати бульйон) додати цукор і оцет, якщо потрібно досолити, поперчити і протушкувати під закритою кришкою 20-30 хвилин, до м’якості.
  5. Тепер додати гірчицю і борошно, добре перемішати варити до загустіння хвилин 5-10.Беру дешеві курячі шлунки і готую справжній делікатес для святкового столу
  6. Посипаємо зеленню і подаємо до столу.
  7. Курячі шлунки виходять м’які з дуже смачним соусом. Беру дешеві курячі шлунки і готую справжній делікатес для святкового столу

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: