Більше не купую в магазині! Готую домашні мариновані печериці за 5 хвилин, смачніші ніж магазинні!

Мариновані печериці (шампіньйони) кращі ніж в магазині! Два рецепти, як швидко замаринувати печериці.

1. РЕЦЕПТ: МАРИНОВАНІ ПЕЧЕРИЦІ ВДОМА

Інгредієнти для маринованих печериць:

  • печериці – 600 г.
  • олія – 100-120 мл
  • оцет – 60 мл
  • цукор – 1 столова ложка
  • духмяний перець – 6 шт.
  • чорний перець горошком – 6 шт.
  • гірчиця в зернах – 0,5 чайної ложки
  • сіль – 1 чайна ложка
  • лавровий лист – 3 шт.
  • часник – 3 зубчики

2. МАРИНОВАНІ ПЕЧЕРИЦІ З СОЄВИМ СОУСОМ ЗА 5 хвилин

Інгредієнти:

  • печериці – 400 г
  • сіль – 1 щіпка

Маринад

  • олія – 50 мл
  • яблучний оцет – 1 столова ложка
  • соєвий соус – 3 столові ложки
  • кріп – 10 г
  • стручок червоного перцю – 1 шт.
  • духмяний перець – 3 шт.
  • коріандр – 0,5 чайні ложки
  • чорний перець горошком – 6 шт.
  • часник – 4 зубчики
  • лавровий лист – 2 шт.

Відео-рецепт приготування:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: