Чудовий десерт без борошна. Ні духовки не потрібно, ні желатину

Швидкий та простий рецепт смачного та легкого десерту. Звичайний набір продуктів, а результат виходить просто чудовим.

Інгредієнти:

  • печиво бісквітне, 240 г
  • масло вершкове розтоплене, 75 г
  • вершковий сир 350 г
  • варене згущене молоко, 1 банка
  • пудра цукрова, 40 г
  • вершки жирні, 250 мл

Приготування:

  1. Печиво подрібнюємо в крихту за допомогою блендера або діємо по-старому і подрібнюємо качалкою, для зручності уклавши печиво в пакет.
  2. Виливаємо в крихту розтоплене вершкове масло, перемішуємо до повної однорідності. Якщо маса виходить дуже суха, адже печиво у всіх різне, тоді додаємо ще розтоплене масло або трохи згущеного молока.
  3. Форму застеляємо пергаментом і змащуємо його вершковим маслом.
  4. Викладаємо шар крихти та утрамбовуємо її склянкою.
  5. Змішуємо за допомогою міксера вершковий сир з вареним згущеним молоком і збиваємо до однорідності та пишності.
  6. Холодні вершки збиваємо міксером і коли маса почне густіти, додаємо цукрову пудру і збиваємо до густини.
  7. З’єднуємо крем із збитими вершками та перемішуємо до однорідності.
  8. Викладаємо крем на шар печива у форму та відправляємо в холодильник на кілька годин.
  9. Верх торта можна покрити карамелю, яку ви швидко можете зварити з цукру, води та вершкового масла або просто розтопити пару плиток шоколаду та полити ним.
  10. Прибираємо форму і за смаком прикрашаємо торт.Чудовий десерт без борошна. Ні духовки не потрібно, ні желатину

Подаємо ніжний та повітряний торт до столу. Вашим гостям точно сподобається і ніхто не скаже, що десерт зроблений з печива.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: