Дуже смачний фарширований перець. Домашній, покроковий рецепт

Фаршировані перці виходять ароматними і шалено смачними, Вашим гостям і рідним дуже сподобаються.

Інгредієнти:

  • М’ясний фарш
  • Морква
  • Рис
  • Ріпчаста цибуля
  • Будь-яка зелень
  • Сіль, перець
  • Болгарський перець

Приготування:

  1. Перекрутіть свинячий фарш через м’ясорубку з цибулею.
  2. Рис відваріть до напівготовності, відкиньте на друшляк і займіться овочами і фаршем.
  3. Другу цибулину почистіть, наріжте і готуйте в невеликій кількості олії до прозорості, потім додайте натерту на великій тертці моркву, доведіть до м’якості і викладіть до фаршу.
  4. Зелень дрібно наріжте і додайте до фаршу.Дуже смачний фарширований перець. Домашній, покроковий рецепт
  5. Відріжте у перців чашолистик , витрусіть насіння, залишки перцю подрібніть і додайте до фаршу.
  6. Фарш з усіма продуктами ретельно перемішайте, посоліть, поперчіть, додайте спеції і приправи.
  7. Начиніть фаршем перці, укладіть в відповідну каструлю з товстими стінами, із  фаршу що залишився  скачайте тефтелі і викладіть до перців. Залийте перці водою трохи більше, ніж наполовину, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Потім вогонь зменшіть на мінімум, накрийте кришкою і залиште готуватися.
  8. На сковорідку, де готували цибулю, налийте пару ложок олії, додайте ложку борошна, підсмажте її до закипання, додайте 200 гр. сметани, 1 ст. л томатної пасти, 100-150 гр. води, доведіть до кипіння, вимкніть і додайте до перців. Готуйте їх до готовності.

Дуже смачний фарширований перець. Домашній, покроковий рецепт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: