Торт “Хрустик” без випічки

Дуже смачний тортик у якому поєднується сметанкове желе з фруктами та хрустиком. Якщо у вас немає часу , а хочеться солоденького і щоб усі члени родини були задоволені , тоді цей тортик для вас. Ви можете експериментувати з фруктами. Можна просто зробити сметанкове желе і додати хрустика і фруктів , перемішати , розкласти  у порційні тарілочки , а можна зробити у вигляді торта. Одним словом , його зіпсувати неможливо 🙂

Інгредієнти

  • 3 пакети желе (трьох кольорів)
  • 1 л. сметани
  • 1 ст. цукру
  • 1 пачка (25 гр) швидкорозчинного желатину
  • 300 грам крекеру з маком
  • Фрукти для прикраси

Приготування

  1. Желе приготувати в меншій кількості води в половину, ніж вказано на пачці.
  2. У миску викласти харчову плівку, розкласти хаотично желе. Можна першим шаром викласти фрукти за бажанням-ківі, банан, мандарини , апельсини.
  3. Сметану кімнатної температури збити з цукром. Додати ванільний цукор. Желатин залити  кип’яченою водою. Розігріти желатин (набряклий) в мікрохвильовці буквально по 10 секунд, перемішуючи поки розчинитися. Змішати з сметаною.
  4. В сметану додати печиво , перемішати і потім викласти поверх   желе і фруктів  і вирівняти. Це буде низ торта. Прибрати в холодильник. Через годину торт можна дістати з холодильника . Нам потрібно буде його перевернути.
  5. Берете плоску тарілку , накриваєте наш торт і повільно перевертаєте .  Знімаємо плівку. Можна ставити чайник  і звати усіх членів родини .

Приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: