Дуже смачний та пікантний салат Робін-Бобін

Салат Робін-Бобін відразу зацікавив мене своєю назвою і простими, але при цьому  з цікавим поєднанням  інгредієнтів, частково схожими з інгредієнтами для салату Олів’є.

Інгредієнти:

  • Шинка або варено-копчене м’ясо – 250 г
  • Квасоля консервована – 200 г (1 стандартна банка, вага без рідини)
  • Горошок консервований – 250 г (1 стандартна банка, вага без рідини)
  • Цибуля – 1 шт. (1 ст.л. 6% оцту, 2 ст.л. води, 1 ч.л. цукру для маринування цибулі)
  • Маринований огірок – 150 г
  • Яйце варене – 3 шт.
  • Арахіс солоний – 50 г
  • Майонез – за смаком

Приготування:

  1. Нарізати цибулю дрібно, додати оцет, цукор та воду. Перемішати та залишити маринуватися на 10-15 хвилин. Після цього злити рідину, за бажанням можна промити цибулю холодною водою.
  2. М’ясо чи шинку нарізати шматочками. Варене яйце натерти на тертці.
  3. У мисці змішати шинку, горошок, квасолю, цибулю, маринований огірок, арахіс та замариновану цибулю. Додати майонез за смаком і перемішати.
  4. У роз’ємне кільце викласти салат, трохи утрамбувати. Зверху викласти натерті на тертці яйця. Можна посолити яйця за смаком.
  5. Накрити салат разом із формою харчової плівкою, щоб він не завітрився. Відправити у холодильник мінімум на одну годину. Потім обережно зняти кільце і можна подавати салат до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: