Фаршировані печериці: незрівнянна гаряча закуска
від Denzhyttya
26 Грудня, 2021
Святкова закуска із фаршированих грибів з’їдається зі столу однією з перших! Начинка з курячого фаршу, сиру та смаженої цибулі нікого не залишить байдужим. Грибочки виходять дуже соковитими та смачними, відірватися просто неможливо, хочеться їх їсти ще й ще!
Інгредієнти:
- Печериці великі – 12 шт
- Курячий фарш – 200 грам
- Цибуля – 1 шт
- Сир – 150 грам
- Майонез – 2 ст
- Сіль, перець – за смаком
- Соняшникова олія
Приготування:
- Печериці краще взяти приблизно однакового розміру.
- Гриби миємо, сушимо і акуратно виймаємо ніжки та зачищаємо.
- Цибулю дрібно ріжемо і відправляємо на розігріту з олією сковороду. Обсмажуємо до прозорості.
- Ніжки грибів нарізаємо невеликими шматочками, додаємо до цибулі, солимо, перчимо і обсмажуємо до випаровування вологи .
- Курячий фарш солимо, перчимо. Додаємо обсмажені гриби з цибулею, майонез та половину натертого сиру.
- Все ретельно перемішуємо. Начинка готова!
- Капелюшки грибів усередині солимо і заповнюємо начинкою досить щільно, щоб повністю заповнити гриби всередині.
- Відправляємо фаршировані гриби в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
- Дістаємо печериці, посипаємо їх щедро тертим сиром і відправляємо знову в духовку на 2-3 хвилин.
Фаршировані печериці готові!
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua