Фаршировані перці в духовці половинками
від Denzhyttya
23 Вересня, 2021
Перець я фарширую різними начинками, але це мій найулюбленіший рецепт, тому ділюся ним з вами і сподіваюся, що він вам теж дуже сподобається! Обов’язково спробуйте приготувати! З такою начинкою фарширований перець виходить дуже смачний, соковитий, ароматний, апетитний, буде добре виглядати на святковому столі в якості закуски.
Інгредієнти:
- болгарський перець – 6 шт
- куряче філе – 400 г
- помідори – 2 шт
- цибуля ріпчаста – 1 шт
- морква – 1 шт
- сметана – 1 ст. ложка
- сир – 150 г
- сіль, перець – за смаком
- соняшникова олія
Приготування:
- Нарізаємо цибулю, куряче філе дрібними кубиками, моркву натираємо на грубій терці.
- Помідори очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиком.
- Обсмажуємо цибулю до м’якості, потім додаємо моркву і обсмажуємо до напівготовності.
- Потім додаємо курку і помідори, обсмажуємо ще 5 хвилин, періодично помішуючи. Після чого додаємо сметану, сіль, перець чорний за смаком, перемішуємо, тушкуємо 2 хвилини, знімаємо з вогню.
- Болгарський перець гарненько промиваємо, розрізаємо навпіл, плодоніжки не видаляти, для того, щоб начинка не витекла. Очищаємо перець від насіння, у вас повинні вийти ось такі човники:
- Якщо захочете приготувати таку закуску на святковий стіл, то візьміть різні кольори болгарського перцю, буде не тільки смачно, але і дуже красиво виглядати!
- Сир натираємо на тертці. Заповнюємо човники з перцю начинкою, зверху посипаємо сиром і викладаємо на деко. Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Фаршировані перці готові! Смачного!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua