Ароматні тефтельки

Соковиті і ароматні тефтелі – це саме те, що прекрасно підходить до найрізноманітніших  гарнірів. Особливо дивовижно, виходить з картоплею і овочами.

Інгредієнти:

  • фарш, 500 г
  • цибуля, 1 шт
  • білий хліб, 2 шматочки
  • часник, 4 зубчики
  • сіль, перець, спеції
  • яйця перепелині, 12 шт

Для обсмажування потрібно:

  • цибуля і морква по 1 шт
  • картопля, 4 шт
  • томатна паста, 1 ст.л
  • олія соняшникова, 100 мл
  • сіль, спеції

Приготування:

  1. Фарш заправляємо тертою цибулею і часником, розм’якшеним хлібом, солимо і перчимо, додаємо спеції на свій смак, яйця. Добре вимішуємо масу і відбиваємо, щоб все змішалося до однорідності.
  2. Порада: можна відправити фарш в холодильник на 30 хвилин, тоді тефтелі будуть добре формуватися і тримати форму при обсмажуванні.
  3. Формуємо котлетки і обсмажуємо з двох сторін.Смачніше, чим котлети, хоч кожний день готуйте. Що приготувати з фаршу
  4. У олії від котлет обсмажуємо цибулю, порізану півкільцями, додаємо томатну пасту і картоплю шматками, терту моркву.
  5. Тушкуємо овочі, солимо і перчимо, зверху викладаємо тефтелі, виливаємо 1 л води.Смачніше, чим котлети, хоч кожний день готуйте. Що приготувати з фаршу
  6. Накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 20 – 30 хвилин.Смачніше, чим котлети, хоч кожний день готуйте. Що приготувати з фаршу

Така ситна вечеря на швидку руку – це просто розкішні смаки і аромати, обов’язково подавайте з салатами зі свіжих або маринованих овочів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: