Фаршировані яйця: добірка смачних начинок
від Denzhyttya
25 Грудня, 2020
Фаршировані яйця відмінна закуска на святковий стіл. Легко готується і виглядає дуже оригінально!
Ці 4 начинки готуються без майонезу!
Інгредієнти
- Яйця варені – 12 шт.
- Тунець консервований – 80 г
- Філе оселедця – 100 г
- Масло вершкове – 50 г
- Цибуля – 1 шт.
- Лимонний сік – 1 ст. ложка
- Авокадо – 1 шт.
- Крабові палички – 50 г
- Сир плавлений – 2 ст. ложки
- Сметана – 2 ст. ложки
- Сіль, перець, гірчиця – за смаком
Приготування
- Відварюємо яйця, охолоджуємо і очищаємо від шкаралупи.
- Розділити акуратно білки навпіл і розділити від жовтків
- Філе оселедця нарізаємо на дрібні шматочки і кладемо в блендер.
- Додаємо 3 жовтки, пів цибулини і 30 г вершкового масла.
- Подрібнюємо до однорідності. Готово!
- Фаршируємо половинки яєць начинкою і прикрашаємо гілочкою петрушки.
- Посипаємо зверху подрібненим жовтком.
Друга начинка
- Крабові палички натираємо на дрібній тертці.
- Додаємо 3 жовтки. Натираємо зверху на тертці плавлений сир.
- Заправляємо сметаною, додаємо гірчицю. Солимо і перчимо до смаку.
- Перемішуємо до однорідності, начинка готова.
- Фаршируємо половинки начинкою і прикрашаємо шматочком свіжого огірка і червоною ікрою.
Третя начинка.
- Три жовтка подрібнюємо виделкою і додаємо дуже дрібно нарізану цибулю (1/2 цибулини).
- Додаємо 20 г вершкового масла і 80 г консервованого тунця.
- Ретельно розминаємо виделкою, до однорідного стану.
- Викладаємо начинку в половинки яєць і прикрашаємо маслинами, помідорами Чері і гілочкою розмарину.
Четверта начинка.
- Три жовтка подрібнюємо виделкою, додаємо м’якоть авокадо.
- Потім, додаємо лимонний сік, солимо до смаку.
- Розминаємо виделкою, до однорідного стану.
- Фаршируємо половинки яєць і прикрашаємо половинкою волоського горіха і гілочкою кропу.
26 варіантів начинки для яєць, на будь-який смак
- Обсмажте дрібно порізану цибулю і змішайте з жовтком.
- Твердий сир з часником, майонезом і жовтком.
- Жовток з дрібно порізаними маслинами або оливками і майонезом.
- Червона або чорна ікра. Вже без жовтка.
- Сир на дрібній тертці, волоські горіхи плюс майонез і часник. Прикрасити половинками волоського горіха.
- Тунець або сайра з маслинами.
- Креветки з жовтком. Зверху – по цілій вареної креветці.
- Жовток, майонез, гірчиця, солоні огірки – на тертці або дрібними шматочками.
- Печінка тріски, смажену цибулю плюс жовток.
- Шинка, зелень, жовток.
- Будь-який паштет з жовтком.
- Будь-яка копчена риба з жовтком.
- Смажені гриби, сметана і жовток.
- Солоний оселедець, свіже яблуко і маринована цибуля.
- Зелений горошок, жовток і майонез.
- Авокадо з крабовими паличками і майонезом.
- Гриби, яєчний жовток, спеції, майонез.
- Жовток, обсмажена цибуля. Зверху викласти дрібні шпроти, прикрасити листком петрушки.
- Жовток, обсмажений на вершковому маслі цибулю, гриби краще обсмажені (наприклад лисички), сметана.
- Жовток, обсмажена цибуля, лосось в олії або печінка тріски.
- Жовток, зварені і обсмажені печериці (білі гриби), шинка, смажена цибуля і майонез.
- Жовток, зелений горошок або стручкова квасоля з банки. Все протерти і рясно заправити спеціями.
- Креветки, інжир, часник і майонез.
- Оселедцевий форшмак.
- Гусячу печінку нарізати тонкими скибочками і обсмажити разом з нарізаною кільцями цибулею, перемішати жовтки з вершковим маслом і соусом бешамель, заправити сіллю, чорним перцем і коньяком, фаршировані яйця полити зверху білим соусом.
- М’ясо криля.
Смачного!